De zomer is officieel pas net begonnen maar wij kijken alweer uit naar de winter. Waarom? Omdat wij niet kunnen wachten op de nieuwe schoenen trends van herfst/winter 2016! Komende winter staat, net als vorig jaar, in het teken van laagjes, oversized truien, 70’s invloeden en zachte tinten. Deze en nog veel meer mooie invloeden zijn terug te zien in de wintercollecties van grote fashionlabels over de hele wereld.

De trends van deze winter

Natuurlijk zien we elk seizoen ontzettend veel verschillende trends voorbij komen en is het ontzettend lastig om vast te stellen welke trends wel of niet aan zullen slaan. Echter hebben wij al wel het gevoel dat onderstaande trends zeker een kans maken komend seizoen!

Overknee laarzen

Overknee laarzen zien we eigenlijk al een aantal seizoenen voorbij komen. Stijl-iconen en fashionbloggers hebben deze trend allang opgenomen en verwacht wordt dat de trend dit seizoen ook helemaal aan gaat slaan bij het grote publiek. De lange knielaarzen zullen komende winter vooral veel gecombineerd worden met oversized sweaters en blazers.

De 70’s look

Ook de 70’s stijl, die deze zomer al super populair is, komt deze winter weer terug. Denk bij deze trend aan dikke blokhakken, plateauzolen, slangenprint laarzen en retro ronde neuzen. Deze schoenen zullen komend seizoen veel gecombineerd worden met de flarred jeans, want ook de wijde pijp is terug van weg geweest!

Schoenen online shoppen

Naast deze twee populaire trends gaan we veel derbies, brogues, lakmaterialen, glitters, midi hakken en suède terug zien. Wil je komende winter ook helemaal volgens de laatste trends erbij lopen? Shop jouw favoriete schoenen dan op tijd zodat jij dé echte trendsetter bent. Geen tijd om de stad in te gaan? Shop dan gewoon je schoenen online en je hoeft niet eens de deur uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *