Een van de grootste trends dit seizoen is de metallic trend. And we love it! Je kunt het je zo gek nog niet bedenken of er is een bepaald kledingstuk of accessoire met een metallic look. En natuurlijk zien we nu ook de flash tattoos! Tattoos in metallic goud en zilver, een ware hype op alle festivals! De mooiste kledingstukken, tassen en accessoires zijn voorzien van een metallic look, maar daar blijft het niet bij! De meest uiteenlopende schoenen zijn voorzien van een metallic look of metallic detail.

Sandalen met glam

De metallic trend halen het beste uit je schoenen, maar vooral sandalen doen het goed bij deze trend en ze zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Maak een keuze tussen platte sandalen of sandalen met een hak. Beiden geven je outfit een subtiele boost. Of het nu om een minimalistische outfit gaat of juist om een romantische bohemian look. De sandalen zijn ofwel helemaal voorzien van een metallic look of hebben subtiele metallic details zoals een mooi goud of zilveren bandje. Met metallic sandalen kun je komend seizoen schitteren als nooit tevoren en maak je een echt fashion statement!

Outfit boost

Met metallic sandalen geef je je outfit een instant boost. Combineer ze met een mooie jurk of rok voor een classy look of ga voor een stoere outfit met een destroyed jeans en tshirt met print. Ook onder een midi skirt of korte broek komen de metallic sandalen tot hun recht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *