Solar, het zomerse festival dat wordt gekenmerkt door creativiteit, kleur en liefde. En is dat nu niet precies hoe jij er ook uit wilt zijn tijdens een festival? Dat kan! Want Solar heeft in samenwerking met Sacha de ultieme accessoire lijn voor een festival gecreƫerd! Zo weet je zeker dat je de perfecte festival outfit hebt!

De perfecte festival accessoires

De SOLAR X SACHA Festival lijn bestaat uit verschillende kleurrijke accessoires. Van aztec tot bohemian armbandjes om je armen mooi mee te versieren. Daarnaast bestaat de collectie uit een kleurrijke statement ketting en heel veel hoofdbandjes. Hoofdbandjes met kraaltjes, veren voor in je haar of een heuse verentooi. Maak je look compleet met een bijpassend tasje met franjes en je bent klaar om te feesten.

Combineren

Het leuke aan de accessoire lijn is dat het makkelijk te combineren is met andere accessoires. Heb je nog armbandjes thuis, dan draag je ze gewoon met de Sacha accessoires. Maak je look af met een spijker shortje, enkellaarsjes en een leuk shirt. En is een hoofd of haarbandje niet zo jouw ding, dan kun je ook gaan voor een leuke hoed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *